Despre noi

Home

Despre noi

A fost odata ca niciodata…

Asa incepe orice poveste, insa pentru povestea ta iti propunem mai mult!

Am investit toata dragostea si pasiunea pentru frumos in Epic Events, proiectul nostru de suflet pentru evenimentele tale de suflet. Organizam fiecare eveniment ca pentru propria persoana si ne mandrim sa incheiem fiecare poveste cu momente epice si finaluri fericite.

Pe cat de talentati, pe atat de implicati! Suntem echipa Epic Events si suntem gata sa iti punem la dispozitie servicii complete pe toate segmentele de productie de care ai nevoie: design floral, candy bar, tort, printuri, mărturii și decorațiuni.

Abordarea full-service și atenția noastră pentru detalii nu lasă niciun element al evenimentului neșlefuit

Astfel, visul tău evoluează într-o creație ce se bucură de direcție artistică și planificare meticuloasă. Ne implicăm cu tot sufletul ca fiecare eveniment să fie un succes și, astfel, tu să poți savura fiecare moment pe deplin.

 

De profesie sunt medic veterinar, insa pasiunea pentru natura si design m-a ghidat catre cursuri de maestru florist care mi-au deschis drumul catre organizarea de evenimente. Am concretizat aceasta pasiune in Epic Events, partenerul tau pentru momentele de poveste.

Valentina Juravle

Abia asteptam sa scriem impreuna si povestea ta,

 

Valentina si Giorgiana