Ce oferim

Home

Ce oferim

Ce oferim

FLORISTICA

Ne place sa spunem ca florile sunt o veritabila semnatura a unui eveniment. Culori, texturi, arome... Nu le privim ca simple elemente de design, ci ca pe acele detalii care iti comunica subtil personalitatea. Noi le alegem cu grija pe cele care te reprezinta si le aranjam pana la cel mai mic detaliu, in fiecare punct al evenimentului: de la buchetele miresei sau nasei, pana la decorarea salii sau la executii speciale cum sunt panourile pentru fotografii. In functie de sezon si de preferintele tale, iti vom recomanda de fiecare data mixul floral perfect pentru povestea ta.

PAPETARIE

Fie ca alegeti invitatii, place-carduri, meniuri, numere de masa, panouri pentru invitati, aranjam totul pornind de la tema aleasa sau chiar personalizat.
Va punem la dispozitie o gama larga de materiale, cu forme, culori si texturi diferite, personalizate individual sau chiar handmade in functie de fiecare preferinta.

Ne pliem pe orice dorinta a voastra!

ORGANIZARE

Echipa noastra acopera pas cu pas un eveniment de succes. Recomandarea si rezervarea unui spatiu perfect, stabilirea meniului, a planului de cheltuieli si listei de sarcini, contractarea, coordonarea permanenta a furnizorilor si stabilirea termenelor-limita, gestionarea listei de invitati si organizarea activitatilor de entertainment sunt activitati de care ne ocupam cu profesionalism si atentie la detalii. Bineinteles, avem grija pe tot parcursul proiectului sa respectam cu strictete bugetul planificat. Daca nu ai inca un buget definit, te indrumam si dezvoltam impreuna un plan adaptat perfect segmentelor in care doresti sa investesti.

DESIGN

Culorile tale preferate, tema evenimentului sau motivele de sezon fac parte din identitatea povestii tale, iar noi iti fi alaturi pentru a le integra pe toate in elemente grafice care sa te reprezinte. Abia asteptam sa ne spui povestea evenimentului tau! Pornind de aici, vom creiona cu grija identitatea vizuala de care ai nevoie pentru ca oaspetii tai sa intre in atmosfera, declinata detaliu cu detaliu in invitatii si in materialele tiparite, aranjamente florale, iluminare, in decorul salii sau al meselor. Ne exprimam creativ, dar cu atentie maxima la detalii. Indiferent eveniment (in familie sau corporate, cadru formal sau petrecere), vom construi impreuna un mediu care sa te reprezinte.

FOTOGRAFIE

Sigur! Colaboram cu persoane specializate si prieteni buni pentru acest serviciu.
Ne dorim sa aveti parte de un eveniment complet si complex, iar acea zi din viata voastra sa ramana unica. De aceea partea de fotografie este foarte importanta deoarece un fotograf bun reuseste sa transpune in imagini si amintiri toate emotiile unei zile speciale.

DULCIURI

Desigur! Ne mandrim deja cu o colaborare frumoasa cu oameni priceputi care reusesc sa creeze o adevarata arta din dulciuri.
Reușim, astfel, să oferim produse cu un design deosebit, încadrate în tema evenimentului, prezentate într-un decor unic. Candy Bar-ul si tortul pot fi personalizate atat vizual cat si gustativ.

Sa iti mai spunem despre gustul delicios? Toate preparatele sunt pregatite cu ingrediente de cea mai buna calitate, iar retelele specialistilor nostri te vor cuceri de la prima degustare.

Iti suntem alaturi pas cu pas. Ideile si dorintele tale vor face pereche buna cu expertiza noastra si vor trece impreuna toate probele unei povesti cu final fericit